Szerződési feltételek

1. A megrendelés elküldése és visszaigazolása

Ha vásárolni szeretne kattintson a Megrendelés gombra, majd az ott található űrlap kitöltését követően küldje el megrendelését. Ekkor egy felugróablak visszaigazolja a megadott adatokat. Ha az adatok nem megfelelőek, akkor visszatérhet az adatok megadásához és kiegészítheti, módosíthatja a már megadott adatait. Ha az adatok megfelelőek, akkor jóváhagyhatja a megrendelést. Ilyenkor készül egy automatikus rendelési azonosító, amely a képernyőn megjelenik, illetve melyet elküldünk Önnek a megrendelés minden adatával együtt.

2. Fizetés

Megrendelését átvételkor fizetheti ki az Ön által kiválasztott szállítási módnak megfelelően.

3. Szállítás

Megrendeléskor háromféle szállítási módra van lehetősége Magyarország egész területén. Ezeket a megrendelő lap kitöltésekor választhatja ki:

Figyelem! 20 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

4. Ha hibás vagy nem érkezik meg...

A szállítási idő legfeljebb 4 munkanap. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha csomagja a megrendeléstől számított 6 napon belül sem érkezett meg. Előfordulhat, hogy elkeveredett szállítás közben. Ebben az esetben kérem, lépjen kapcsolatba velünk (telefonon vagy emailen) és megrendelésének azonosításával jelezze a problémát. Igyekszünk megrendelését a lehető leghamarabb pótolni.  Ha a termék hibás, kérjük, szintén jelezze, hogy orvosolhassuk a problémát.

Kapcsolat

Sárkány Jenő Péter
EV-691048
Adószám: 64158716-1-43

Csomagküldés

ifj. Sárkány Péter
Telefonszám: +36 30 699 5636
Email: info@tuleloviz.hu
www.tuleloviz.hu

A gyártó által meghatározottól eltérő, nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk!