Pick Pack Pont információk

 

Válassza ki a legközelebbi Pontot és vegye át Pick Pack a csomagját!

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít. A minıségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 7+7 naptári napig átveheti az online megvásárolt termékeket hálózatunk üzleteiben.

Szabadság a mindennapokban

Pick Pack Pont-oknak köszönhetıen már nem kell várnia otthon, munkahelyén a csomagra, mivel most Ön dönti el hol és mikor veszi át interneten rendelt csomagját:

Mikor válassza a Pick Pack Pont -ot?

Országos Pick Pack Pont-hálózat

Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

Kényelmes csomagátvétel

Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: +36 1 803 6300
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása

Megrendelés összege Szállítás díja
20 000 Ft-ig 1 400 Ft
20 000 Ft felett díjmentes

Csomagátvétel

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetıség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A megrendelt termékeket kb. 3-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Amit mindenképpen tudnia kell a csomag átvételéhez!
Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát.

A csomag átvétele elıtt be kell mutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betőjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át, akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő„ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelıen történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Környezettudatosság

A csomagok győjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására. Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegınket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!

Emberközpontúság

A Pick Pack Pont alkalmazottjai nap mint nap a rugalmasságra, kiszámíthatóságra és az emberközeliségre törekszenek. A Pick Pack Pont színvonalas átvevıpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye.