Gyakran ismételt kérdések

 

A LifeStraw® termékek összehasonlítása

 

Lifestraw®

Lifestraw® Flex Lifestraw® Go Lifestraw® Universal Lifestraw® Steel Lifestraw® Play Lifestraw® Go2 Lifestraw® Mission Lifestraw® Community
Eltávolítja a baktériumokat igen igen igen igen igen igen igen igen igen
Eltávolítja a vízi egysejtűeket igen igen igen igen igen igen igen igen igen
Kiszűri a vegyi anyagokat nem igen, a klórt és a nehézfémeket (ólom) nem igen, a klórt igen, a klórt igen, a klórt igen, a klórt nem nem
Eltávolítja a vírusokat nem nem nem nem nem nem nem igen igen
Szűrőkapacitás 4000 2000 1000 4000 1000 4000 4000 18 000 100 000
Szűrőméret (mikron) 0,2 mikron 0,2 mikron 0,2 mikron 0,2 mikron 0,2 mikron 0,2 mikron 0,2 mikron 0,02 mikron 0,02 mikron
Súly 59 g 50 g 168 g 108 g 122 g 158 g 221 g 368 g 8 kg
Milyen előírásoknak felel meg? US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírása NSF 42 klórról, NSF 53 ólomról, US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások NSF 42 klórról, US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások NSF 42 klórról, US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások NSF 42 klórról, US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások NSF 42 klórról, US EPA baktériumokról és vízi egysejtűekről szóló előírások WHO által bevizsgált vízszűrő WHO által bevizsgált vízszűrő
Cserélhető szőrőbetét nem igen igen igen nem igen igen nem igen
Cserélhető szénszűrő nem igen nem igen igen igen igen nem -

Mit NEM szűr ki a Lifestraw® vízszűrő?

FIGYELEM! A Lifestraw® vízszűrők nem távolítják el az olyan vízben oldódó szennyeződéseket, vegyi anyagokat, mint például az arzén, valamint a sót tengervízből. Olyan helyen ne használjuk őket, ahol ismert vegyi szennyeződés található, illetve tengervízben sem.

Van időbeli korlátozás a Lifestraw® vízszűrőkre?

Nincs, megfelelő tárolás mellett, ideálisan hűvös, sötét helyen, tiszta vízzel átmosott állapotban, kiszárítva (vagy soha nem használt állapotban) nincs időbeli korlátozás a vízszűrőkre.

A Lifestraw® termékek érzékenyek a hőmérsékleti viszonyokra?

Nem javasolt a Lifestraw® termékeket tartósan 43 C felett tárolni. A fagyás is károsíthatja a szűrő membránjait. Használat után, ha víz maradt a szűrőben, fagyáskor a víz kitágul és károsíthatja a membránt. Ha használat után megfagyott a Lifestraw® vízszűrőnk, ne használjuk többet!

Lehet-e használni tengervizet a Lifestraw® vízszűrőkkel?

Nem, a Lifestraw® termékek nem távolítják el a sót, így nem lehet tengerből vagy óceánból származó vizet használni.

Vásárolhatok-e csere szűrőbetétet a Lifestraw® vízszűrőkhöz?

Egyedül a Lifestraw® Go és Go2, a Flex, Universal, Play és Community vízszűrők rendelkeznek csere szűrőbetéttel. Ezek webshopunkban megvásárolhatók.

Szállítás/átvétel

Mit jelent a személyes átvétel?

A honlapon megjelölt két szállítási helyen (XI. Allee Bevásárlóközont és XXII. Savoya Park) van lehetőség személyes átvételre. Ezek csak átvételi pontok, itt Lifestraw® üzlet vagy bemutató terem nem található, személyesen adjuk át termékeinket előre egyeztetett időpontban.

Mikor ingyenes a házhozszállítás?

20.000.- vásárlás felett az MPL futárszolgálata vagy a PickPackPont szolgáltatása ingyenes vevőink részére.

Hány nap a szállítás?

Az MPL esetében 1-2 munkanap. Az MPL az általad megadott telefonszámon próbál kapcsolatban lépni veled, ha nem talál a megadott címen és többször megpróbálja a csomagod kiszállítani.
A PickPackPont esetében kb. 3-4 munkanap a kiszállítás. Hétfőn nincs kiszállítás, tehát ha például hétvégén rendelsz, akkor is csak kedden indítják útnak a csomagod.

Tudok-e bankkártyával fizetni?

Igen, mindkét szállítási mód (MPL futárszolgálat és PickPackPont) esetében.